med risk för att bli lastgammal?

har precis ätit middag, en jäkligt god middag också - wraps.
under middagen snackade vi om allt och ingenting, tills min mamma påpekar hur KUL det ska bli när jag ska få barn! Och att jag kommer bli en sån bra mamma, och att om jag ibland får det jobbigt kan jag bara komma över och lämna barnen hos henne - eller hos mormor dvs.
vadå? barn? jag svarade snabbt med att jag var 15 år och inte riktigt hade börjat planera barn ännu.
Mamma födde andreas när hon var 22, det tyckte hon var precis lagom, då var man inte lastgammal, utan en ung cool mamma som orkade med ungen typ. Jag sa åt henne att då hinner man väl aldrig riktigt leva livet, som att resa, vara med kompisar, plugga och bara vara. Men mamma, ja hon hann med mkt hon sa hon, b.la giftermål, plugg och tydligen en himla massor av resor.

iallafall.. jag tror jag väntar med barn ett tag.


sthlm/norrköping

har en tendens till att göra allt i sista sekunden, jag är nog ganska kass på att planera. (på tal om sista sekunden, jag och tessan fick våra biljetter till resan idag, för tjejen på resebyrån hade uppfattat min mail adress helt fel.. haha, dags att byta kanske!?) nu är jag iallafall färdig, tror jag! har duschat, packat, skrivit ut viktiga papper, och förberett allt omkring :) imorgon åker jag och min tesse till sthlm, ska slappa igenom hela dagen i city, vi ska inte shoppa(!!!), utan kolla på grejer vi aldrig annars gör när vi är huvudstan, och fika på nåt mysigt ställe! middag blire också =) på lördagen drar vi vidare till norrköping och profilfrågehelgen med rbuf, det blir toppen det! hemma igen söndag natt!

fan vad jag älskar att resa!!!

hejdå påddi

impressionismen

sitter och har bildlektion just nu! Maj, en dansk lärarkandidat ska vara här i 2 veckor och idag är hon med oss. Hon försöker förklara impressionismen.. på danska!!? jag fattar ingenting.

hälften av klassen sitter inne på facebook och töntar sig. jag med.
det var jobbigt att komma tillbaka ifrån donner faktiskt, vi har redan börjat gå på fullt efter 3 veckors ledighet. schyst? -neee knapppast.

nej, nu måste jag gå och hjälpa frida, och mig själv :P

jag skulle aldrig säga att det var enklare förr.

är lycka något vi jagar, men aldrig får?
och är det bekräftelsen som får oss att fortsätta jaga?

om så är, borde väl inget vara omöjligt?
jakten på lycka borde ge en flera olika vägar, vägar att gå och upptäcka, utforska och uppleva.
men får man någonsin reda på vilken som är den rätta vägen? vägen till lycka?





vi kan vila efter sista akten

Kusowsky - ett riktigt, riktigt bra band.
Det här är några som är påväg upp mot toppen kan jag lova..



RSS 2.0